Ohita navigaatio
mitä teimme lokakuussa

Hallituksen kuulumisia lokakuulta

Mitä teimme lokakuussa?

 

Viimeisen kuukauden aikana Suomen musiikinopettajien liitto ry (SMOL) on valmistellut 27.11.2021 pidettävää syysliittokokousta. Sääntömääräisen syysliittokokouksen antina on tulevat henkilövalinnat, talousasiat ja toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle. Kokouksessa valitaan liitolle uusi puheenjohtaja sekä neljä uutta hallituksen jäsentä sekä heille varajäsenet kaudelle 1.1.2022 – 31.12.2023. Kouluttajaksi olemme saaneet OAJ:n neuvottelujohtaja Petri Lindroosin, joka on paitsi taitava neuvottelija myös loistava puhuja. Kannattaa tulla paikalle!
 
SMOL:n jäsenten nykyiset työehtosopimukset umpeutuvat ensi keväänä. SMOL:n hallitus on yhteistyössä OAJ:n neuvottelijoiden kanssa asettanut tavoitteita vuodenvaihteen jälkeen alkaville neuvotteluille. Tavoitteet ovat salassa pidettäviä asioita siihen asti, että uusi työehtosopimus on hyväksytty. Neuvottelukulttuuria ja -käytänteitä syysliittokokoukseen tulee avaamaan OAJ:n neuvottelujohtaja Petri Lindroos.
 
Keväällä 2022 valitaan uudet valtuutetut seuraavalle nelivuotiskaudelle. Valtuusto on OAJ:n ylin päättävä elin. Valtuuston koko on 150 henkilöä. Nykyisessä valtuustossa on SMOL-valtuutettuja ollut neljä. Vähintään samaan pyrimme tulevaisuudessa ja siihen tarvitaan sekä aktiivisia ehdokkaita että aktiivisia äänestäjiä. SMOL:n hallitus on nimittänyt SMOL:n vaalisihteeriksi Mirja Kopran. Hän tulee toimimaan ehdokkaiden apuna ja siivittämään SMOL:n vaalimenestykseen! Lisätietoa vaaleista tullaan jakamaan syysliittokokouksessa.